tirsdag, februar 04, 2014

Tilbakeblikk på 2013
 16. november hadde vi julemesse. Året før regnet det i bøttevis denne dagen, og naturlig nok kom det få. Det var derfor med forventing at vi så fram til dette årets julemesse for værutsiktene var gode. Men selv om Lørdag 16. november opprant med strålende solskinn, ble det ikke noe av den store tilstrømningen. Saken er den at på grunn av det fine været prioriterte mange å reise til steder der de kunne nyte de flotte høstfargene. Dermed var det ikke så mange som tok en tur innom julemessa vår denne gangen heller. Det ser ut til at det mest ideelle været for en slik anledning, overskyet uten regn og passe varmt ikke sånn uten videre lar seg bestille. Skjønt det er lov å håpe. Inntektsmessig kom vi godt ut av det, men det er likevel litt trist at så få kom. Julemessa er jo noe mer enn bare en pengemaskin. Den er også et viktig utstillings vindu for kirken.Dagny og Yukiko Yamaoka Idland foran kakebordet.


Display

Gjestene begynner å "strømme" inn.
Jul 2013
 
Vi hadde tre arrangementer i forbindelse med julen. Først var det Kids' Club julefest, deretter julegudstjeneste, og til sist julefesten.
 
Kids' jul
Barnefesten Kids' Clubs jul, har alltid tidligere vært godt besøkt. Derfor var det en skuffelse at det bare dukket opp 12 unger denne gangen. Det var bunnrekord hva frammøte angår så lenge vi har vært her i menigheten. Det var dog ingen stor overraskelse siden de øvrige samlingene for Kids' Club hadde vært dårlig besøkt det siste 1 1/2 året. Vi må bare konstatere at konkurransen om ungenes tid er blitt stadig sterkere. Fra i år av har vi bestemt oss for å bytte møtedag fra lørdag til søndag. Det vil fortsatt bli om ettermiddagen men en time seinere enn det vi har hatt til nå.
Kake er godt
 
 
Julegudstjeneste og lunsj
Dagen etter Kids' julefest hadde vi julegudstjeneste med derpå følgende lunsj. Frammøtet var som normalt litt bedre enn til en vanlig gudstjeneste. Lunsjen bestod av retter som hvert enkelt medlem hadde med seg. Det var mer enn nok til alle som kom.


 
 
Bord, dekk deg!
 
Julefesten
På bakgrunn av de siste årenes julefest regnet vi med at det ville komme rundt 50 besøkende denne gangen. Vi hadde imidlertid sikret oss i tilfelle flere enn det skulle komme. Vi hadde trykt opp 78 nummererte programhefter. Da alle var på plass hadde vi 3 igjen. Med andre hadde 75, staben inkludert, klart å presse seg inn i det lille kirkelokalet vårt. Programmet bestod av en kort andakt, julesanger, marimbakonsert, julefortelling m/lysbilder og kaffe og kaker.
Siste del på programmet var trekning av 21 gevinster der programheftene fungerte som loddesedler. Det virket som alle hadde en hyggelig kveld.
 
 
Fra marimbakonserten